Berlin.

M: A podaljšan vikend v Berlinu?
D: Ja.
M: Business or pleasure?
D: Pri men je business zmeri tud pleasure.

Blagor men.

photo list

Sem se pa vseeno malo zamislila po tem vikendu. Mini me zna dobit čist izkrivljeno predstavo o turizmu. Naši ogledi mest se sukajo skoraj izključno okoli lokalov. In v Berlinu je kej za vidt. O ja. Kafanska scena je tam v polnem razcvetu.

photo 2

Če povzamem, s kavo v Berlinu ni heca. Na pošteno skodelico se čaka vsaj dobrih pet minut. Brez vzorca na peni? Pozabi. In še nekaj. V resnih kavarnah je priprava kave domena hipsterjev.

photo hip

Ko se ti zgodi, da mini me hodi naokoli in govori samo še o čednih skodelicah in, da v prejšnjem bistroju so imeli pa lepše krožnike, veš, da je čas za ZOO. Prvič v življenju sem videla podvodne konje.

photo-4

Ta vnos je bil objavljen v Neuvrščeni. Zaznamek za trajno povezavo.

5 comments on “Berlin.

 1. Saša on said:

  Srečka ti in minu you, kdo pa pravi, da hrana in pijača ne sodita k turizmu? :)
  Kar pa se mojih turističnih ogledov tiče, je bazilika v prvem planu, ko bo čas za pohajkovanje po Ljubljani! Vse dobro še naprej!

  S

 2. matilda on said:

  Nilski konji!!!! Big plus za Berlin…in zdaj pa so že vsi hipsterji . mal se (res) lepo potetoviraš…ne kr neki JLA ali pa ajriš ikonografija, to mora biti orng remek delo, pa razvlečeno volneno kapo navlečeš pa si, ane, pa črna očala so out in lesena in… in mini you že ve kako je s šalcami in šalčkami…mama owns the nicest bistro in town. Berlina nisem ga obiskala že cca 15 let(?) takrat se je gradilo in gradilo in je The Hip Berlin komaj nastajal. Ahhh, hvala za to kukanje preko plota <3

 3. matilda on said:

  ZOO zmaga takoj!

 4. Petra on said:

  KAkšni namigi, kje so ti lušni lokalčki? Potujemo v Berlin in hočemo čim več tega :)

 5. darja on said:

  mi smo se večinoma potepali po prenzlauer bergu. tam jih težko zgrešiš. sicer pa verjamem, da jih je celo mesto polno. kar pot pod noge in odkrivat ;-)

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

*

HTML tags are not allowed.