Vikend bilanca.

Začelo se je v petek. Zvečer sem se privlekla domov iz Bistroja, oprala otroka za ušesi in pod pajsko, že 89 v tem tednu prebrala Sneguljčico, in se zavlekla v posteljo. S krožnikom sendvičev in čajem. Zaspala z revijo v roki in krožnikom na kolenih. My first Dinner in bed.

Sobotno dopoldne smo v Bistroju kronali s šampanjcem v čast našemu novemu concept cornerju. Za začetek bomo imeli šalčke od Polone, pa super čedno kolekcijo, ki jo za nas izbira Diu Workshop (ki je btw poskrbel tudi za restavriranje naše lepe kredence – hvala punci!!!), Metine knjigice in naše olje. Popoldanski skok na Primorsko (brez oblačka, vam rečem!), mamino kosilo in že letim nazaj (sama). V avtu pa Brian Ferry. Full volume. In tist filing, ki ga lahko doživiš samo v avtu. Ko si sam. Brez otrok. In brez kogarkoli, ki bi utegnil ocenjevati tvoj posluh. Za sladico še Girls.

Pozen nedeljski zajtrk, kava v Tozdu, svalkanje in vse kar spada zraven.

Fin vikend. Fin.

Ta vnos je bil objavljen v Neuvrščeni. Zaznamek za trajno povezavo.

4 comments on “Vikend bilanca.

 1. matilda on said:

  navdušena nad kocept kotičkom (a kdo prosim še to bere v Sloveniji!!!! plizzzz), morje je še bolj učinkovito kot Night Repair od gospe Estee (sploh, če pisješ žižolo in imaš tak pogled, kot si nam ga privščila), avto karaoke zamenjajo vsakega šrinka in svalkanje je čisti kašmir.
  imeli sva podoben vidken (-otročje podpajske in uheljci, – TOZD, – razgled v zaliv. svaljkala sem se z mojo šlaf štirinožno cimro, sedela pod palmami in dvigala kupico, pela z Idoli in zaspala na book shoop night out, pa ne zaradi družbe….samo malce sem utrujena;)…sem se pa defintivno upicanila…kar kaže, da nisem v depri)

  kako razumem fraj vikend koncept;*

 2. darja on said:

  matilda, če ne bi blo tebe, bi jaz kar ukinila svoj blog.

  pa drgač? kako kej?

 3. frišna on said:

  samo, da se ve:
  jaz berem redno!!!!!

  je pa res, da največkrat iz tiste aparure prek katere ne znam komentirat.

 4. matilda on said:

  kot vidiš sem po novem zaposlena na Knjgi Obrazov in tam urejam, pišem, recenziram, spim in zajtrkujem (kar mi sicer ni ravno blazno pri srcu, ker na ta račun listanje po my blogih malce šepa in imam mnogo raje zapise, ki so daljše od dveh stavkov, iiiikanja in prstkanja;) …evo 10 dni sem potrebovala, da sem pokukala nazaj:(ob petkih se peče, ob sobotah trguje, ob nedeljah pa vse ostalo (beri čedi hišo, odstranjuje fleke z oblačil, pogovarja s kosmato cimro, diha sonce)…med tednom pa služi za položnice.
  Jaz moram kam it! Pa magari nahranit patke za kanal….bi pa raje poletela za štorkljami….one imajo tak fin B&B na marakeškem obzidju.

  In komaj čakam Kinfolk po bazilikino:D

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

*

HTML tags are not allowed.