Bazilika Miklošičeva

  • Pri projektu Bazilika sta nas vodila notranji občutek za dobro in pošteno hrano, ter želja po ustvarjanju prijetnih prostorov. Okrog te vizije se je zbrala huda ekipa, ki je zgodbo razvijala organsko in brez natančno začrtane poslovne strategije. Tudi s pomočjo nepogrešljive energije naših mnogih obiskovalcev.
  • Potem pa smo začeli ugotavljati, da bomo zaradi prevelikega števila lokacij težko zagotovili ponudbo, po kateri nas poznate. Po dolgem tehtanju med več lokacijami in krasno ponudbo smo se odločili za zadnje.
  • Kar pa na žalost pomeni krčenje na samo dve lokaciji, kjer lahko še naprej in brez kompromisov zagotovimo optimalni mix prijetnega, finega in prijaznega. V skladu z našo odločitvijo bo Bazilika odslej delovala samo še na lokacijah Križanke in Cankarjev dom.
  • Vsem, ki ste nas vsa ta leta obiskovali, všečkali in podpirali se zahvaljujemo za vso dobro energijo – Bazilika je to, kar je, tudi zaradi vas. Vsem, ki smo vas pustili hladne, pa obljubljam nekaj vročih novosti. Upam, da se vidimo čimprej.


Kontakt

S 1.11.2020 ŽAL VEČ NE OBRATUJEMO NA TEJ LOKACIJI