Prideš na kosilo?

Bučkam na mojem vrtu se je utrgalo! Poleg tega, da jih na kockice narezane na brzino podušim na olivcu z malo česna in zelišči ali pa pečem na žaru, tlačim v musako, pečem v pečici, pasiram v juhici, jih včasih tudi napolnim.

Tokrat z mešanico korenčka, pora, sredico izdolbljene bučke in tofujem.

Maso najprej malo popražim, dodam sveža zelišča in nadevam v izdolbljene bučke. potem pa nazaj v ponev, malo pokapljam z olivcem in pokrijem s pokrovom. Pečem/dušim še nekaj minut.

Danes je bil zraven še polpet, pire in tzaziki.

Ta vnos je bil objavljen v Recepti z značkami , . Zaznamek za trajno povezavo.

One comment on “Prideš na kosilo?

  1. matilda on said:

    zame so bučke naj zelenjava
    kot so banane naj sadje (pa čeprav to niso)

    torej ene zelenjavne banane

    finčkan recept (moja verzija je s tuno).
    in rada jih imam v solati (surove)

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

*

HTML tags are not allowed.