Preden začne dišat po pečenem kostanju in piškotih in preden se prepustim umirjenosti jeseni… Nekaj fotk, ker poletje je pač ena težko ubesedljiva reč.
V kratkem pa še en receptek direkt s plaže.
Preden začne dišat po pečenem kostanju in piškotih in preden se prepustim umirjenosti jeseni… Nekaj fotk, ker poletje je pač ena težko ubesedljiva reč.
V kratkem pa še en receptek direkt s plaže.
niente male tale Krk!
ampak, glede umirjene jeseni se ne strinjam, tole dooolgo vrooooče poletje je bilo ko ena jara lena debela pocasta kača, naj bo ta jesen sijajna in migajoča;)
lahko tebi, ki se celo leto sončiš pod palmami. pri nas se je že začelo. megla.
meglo se preganja z gin toniki, pikantno lečino juho, čokoladno pito s čilijem, šampančkom, krompirjevo omako z olivami in bosso novo…pa mal burje ne škodi;)
ok. hvala za nasvete. tele krompirjeve omake ne štekam. nadrealizem?
krompirjeva omaka je v mojih možganih sicer krompirjeva solata ampak zgleda, da sem imela kratek stik:I
ooo, tole morsko prizorišče s senčnikom pa prepoznam in tale “kutak za mutak”:)))) kak fajn pa zgledajo hlebi kruha, njaaaam! imaš kak recept za kruh morda?
ma, pri kruhu zmeraj nekaj po svoje… mal te moke, malo tiste pa semena ali pa recimo karameliziram čebulo, včasih dam olive, včasih posušene paradižnike in rožmarin.
kruh je pa fotkan in narejen na kornatih. drugače pa…krk, kornati, bale, rovinj in istra. stvarno je lijepa ova njihova.
ninočka, saj vem, da ni čisto običen kruh, ampak meni so se brki nasršili od uzbuđenja;)
http://smittenkitchen.com/blog/2012/09/fig-olive-oil-and-sea-salt-challah-book-tour/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+smittenkitchen+%28smitten+kitchen%29
darja, oprosti za to “smetenje” ampak res, ampak res, ne znam to krajše prilepit!
O, jebela! Tole pa moram sprobat. Seksi kruh.