Pečena rdeča pesa

Peso imam rada. Kar pa se mi zdi pri njej najbolj kul, pa je to da jo lahko uporabljaš kot en rozi pigment. In potem lahko nastanejo hecni njoki ali pa funky ravioli.

Ampak danes sem jo pekla.

Z žajbljem, česnom, maslom, limono, soljo, poprom in pokrito z alufolijo. Za dobro uro na 200 stopinj. Potem pa čez nadrobiš feto in se zdiš sam sebi genialen.

Ta vnos je bil objavljen v Neuvrščeni. Zaznamek za trajno povezavo.

4 comments on “Pečena rdeča pesa

  1. matilda on said:

    ko rečeš š pečena pesa se spomnem najdražjega obroka v mojem življenju (najdražjega v razmerju cena/lakota)
    nauk: peso pečite le doma, tako kot Bazilika in v fenci londonski restavraciji naročite slastno mesko ali kaj drugega kar ima oči:I
    peso imam rada, ko omeniš feto in žajblj pa postane še zanimiva.

  2. Sašuška on said:

    Najprej cestitke za super blog! in se boljsi novi bistro! Danes sem pekla peso, ampak sem dala verjetno prevec limone in je bila precej trpka. Se ni nihce prevec grebel zanjo:( Mogoce bi sla zraven pomaranca?
    lp

  3. darja on said:

    Hvala! Tudi pomaranča bi šla, sevede. Ali pa balzamičen kis. Lahko potreseš s pol žličke sladkorja ali pa z medom. Pa lahko bi pekla tudi kakšno minuto dlje.

  4. Sašuška on said:

    hvala za idejo! bom poskusila, ker ideja je nadsuper. aja, nad peso pa ni bilo fete, ampak mocarela, ki je bila ravno pri roki.
    na med nad peso se pa ne bi NIKOLI spomnila;)) res ne! thx za idejo!

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

*

HTML tags are not allowed.