Tajska kuhna

Tajska februarja? Pametna izbira.

Medtem, ko je tukaj fino pokalo od mraza vedite, da smo se tudi mi spopadali s hudimi težavami. Nikoli, ampak nikoli ne pusti flip flopk v hotelu. Pesek peče.

Zoprna reč.

No, pa sej se potem človek vsega hudega navadi in počasi čas mine. Tisti trije tedni tudi niso tako veliko, da človek pač ne bi mogel malo stisnit zob in se prebit.

Tekom vsega tega trpljenja pa še kuharske delavnice…

A vas zanima več?

Ta vnos je bil objavljen v Potovanja z značkami . Zaznamek za trajno povezavo.

4 comments on “Tajska kuhna

  1. Saša on said:

    o tajskih kuharskih delavnicah ali o tajskem vročem pesku?

  2. darja on said:

    o delavnicah na vročem pesku ;-)

  3. matilda on said:

    predvsem fotke vročega peska in vsega barvnega šmorna, ki se tam meša! To.

  4. darja on said:

    Začnemo lepo na začetku. Pri osnovah.

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

*

HTML tags are not allowed.